f r e d a g


have you met my friend tom?
det måste in mera bilder i den här bloggen känner jag! men åker ju till stockholm och neråt imorgon då lär de bli lite bilder i kameran! tänkte precis skriva en grej men glömde bort det.. haha, jag är seriöst helt hjärndöd. är trött som en gnu och jag har fortfarande inte packat, suck.

åkte in till smitingen med joel, wille, matte och micke idag. vi traskade bort till klubbsjön och badade där! solen sken och man torkade faktiskt ganska snabbt uppe på klipporna. joel, matte och micke fick för sig att dom skulle hämta en båt som låg på andra sidan sjön. jag och wille låg kvar ute på den lilla ön och schtekte på klipporna istället för att simma låångt och trängas med tre stycken andra nästan fullvuxna pojkar i en vattenfylld båt.

nu sitter lilla jag här - vid min lilla dator - i mitt lilla rum - i den lilla lägenheten - i det lilla huset - på lilla mellanholmen - i lilla härnösand - i våran lilla komun - i lilla norrland - mitt i lilla sverige - norden - europa - världen/jorden - vintergatan - universum.. om man bara stänger ute alla andra tankar och tänker bara så ett tag kan man näästan förstå hur lite plats du och jag tar upp!

nu vill tydligen mamma ha datorn.. suck. jag som ska fixa med bloggdesignen idag också! jag har lovat mig själv det.

xoxo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0