28 juli 2009

Har kommit till stan nu och jag är glad! :DD
Det blir till att lägga sig tidigt ikväll eftersom jag ska vara på Vågmannen vid 9:00 imorgon.

Här kommer bilderna från Stadsfesten när Nitro Express spelade:


Innan spelningen.


William Davis Lind.


William Davis Lind, Joel Strandberg och Aron Karlsson.


William Davis Lind och Joel Strandberg.


Joakim "Chacka" Lindholm.


Joel Strandberg och Pär Nordmark.


Joakim "Chacka" Lindholm, William Davis Lind och Joel Strandberg.


Aron Karlsson och William Davis Lind


Joakim "Chacka" Lindholm, William Davis Lind och Joel Strandberg.


Hela Nitro Express!


Joakim "Chacka" Lindholm.


Nitro Express.


Joakim "Chacka" Lindholm, Joel Strandberg och William Davis Lind.


William Davis Lind.


Publiken!


William Davis Lind.


Pär Nordmark.


Aron Karlsson och William Davis Lind.

Glada grappar efter spelningen!
Pär Nordmark, Joel Strandberg, Aron Karlsson och William Davis Lind.


Nu ska jag gå och kika på Allsång på Skansen. H.E.A.T ska ju spela där, måste dräggla lite över Eric.. Mmmm.

27 juli 2009

Är i ramsele nu men det bär emot stan imorn..
Onsdag: Repa med slagverksensemblen.
Torsdag: Spela med slagverksensemblen.
Fredag: Urkult.
Lördag: Urkult.
Söndag: Sova.
Måndag: Stan.


Det är skrämmande att veta att det är dig jag gillar..
Fan så fel det skulle bli om du fick veta
!




kameran laddad

Ska bara käka mat så bär det av mot andra sidan gatan. ganska nice att bo så nära där stadsfetsen är faktiskt. Ska skrika på Nitro Express och ta lite kort. Försöka ta några kort iallafall. Kommer nog hoppa och skrika för det mesta ;>

nitro express - i'm going home

Nitro Express


25 juli 2009



gårdagen var lyckad som fan med en massa sköna killar! stadsfesten ÄR rolig.
stod näst längst fram vid scenen när smalare än thord spelade. gubbarna kan sitt fortfarande! inte nog med att dom verkligen kan spela, dom bjuder på en riktig show också! regnet böjade krypa fram när dom körde sina sista låtar men det gjorde ingenting just då.

smalare än thord

mellan smalare än thord och H.E.A.T skulle det vara en hel timme, så vi gick och försökte leta reda på ett ställe med ett tak och där man kunde sitta. vi var först inne på bigboy men det var så tjockt med folk så vi fortsatte mot "centrum". inne på torget stod ett stort tält med en scen innuti så vi gick in där och vilade våra ben. efter ett tag kommer en tant med en liten hund:
tanten: "ååh, ja kom gubben ska vi gå och hälsa på härnösands ungdom!" *smått berusad*
hon började pata med oss om hur snälla och givmilda vi härnösandsbor är, att vi öppnar våra armar åt alla döva ungdomar och vuxna! efter ungefär fem minuter slutade jag lyssna och sa "aaa", "joo", "precis!" som svar åt allting hon sa.
tanten: ".. eller ni kanske störs av döva och tycker att dom tar plats" sa hon när hon antagligen fattat att vi inte kunde vara mer intresserade av det hon sa.
jag: "nej, dom gör inte speciellt mycket väsen av sig, faktiskt!"
william började skratta ganska mycket av det och joel sa åt william att vara tyst. antagligen ganska pinsamt.. hon fortsatte att prata om det där ett bra tag och babblade om att hon kom från umeå och att hennes dotter var döv. dom hade inte märkt det förän hon var elva, wtf?! hur kan man inte märka att sitt barn inte hör något? på elva år?! ja, skit samma. plötsligt reser sig axel, person och william upp och bara går! dom gick därifrån utan problem eftersom det mest var bara jag, joel och aron som hade en konversation med hund-tanten. efter någon minut reser sig joel upp som satt till vänster om mig och jag hoppade upp, jag tänkte fanimig inte sitta där hela kvällen!
när jag, willam, joel, person och axel kommit in på området började vi kolla oss omkring. vart fan var aron och chacka? "jaja" sa vi och gick mot scenen för att tränga oss fram när H.E.A.T skulle spela. efter en kvart eller tjugo minuter kommer chacka och aron tillbaka:
aron: "hahaha, vi har snackat med den där tanten tills NU!"

H.E.A.T var sjukt. helvete va bra det var tycker jag! gah, och ena gitarristen, eric rivers.. mmm, både ögon och öron godis!! regnet öste ner hela deras spelning men det var inget som stoppade oss att hoppa i leran, klappa händerna och skrika särskilt mycket. när dom började spela sin låt 1000miles gungade hela mellanholmen! eller ja, det känndes som iallafall så när man stod mitt i smeten längst fram vid scenen.
hade inte kameran med mig, och tacka gud för det! den hade varit ganska förstörd.

H.E.A.T
eric rivers, jummie


det här köpte jag igår i sundsvall:
 

tröja på carlings
snygga converse på DNA

23 juli 2009





ehrm.. ja.

är just nu i stan och blev sjukt glad när jag såg att de har fixat ett sushi ställe här! gaah, haha :D om ni inte vet var jag är någongång och ni inte får tag på mig så kanske jag finns där.. (a)

14 juli 2009

junselemarknad idag och kollade!..

.. köpte bruna linser, vad tycker ni?:p






12 juli 2009




cuzz i'm 2 cuul 4 uu


östersund, sweden
på en smal hörnsoffa i ett hotellrum sov jag i natt. eller sov är väl ett lite överdrivet ord.. nacken gör ont och ryggen är som en banan. frukosten blev extra jobbig idag när folk började prata med mig. jag satt där halvdöd, med smärta, utan att ha vaknat riktigt och så vill dom att jag ska svara på tilltal.
"är den här stolen upptagen?" frågade en kvinna med två barn springande runt benen.
"öööh.."
"äääär deen hääär stooolen upptaaagen?"
tog mig ett bra tag innan jag uppfattade var hon sa. lagomt seg, japp!
igår gick mamma, pappa och jag på stan. ett par jeans, en topp och nya trosor inhandlades! sen hittade jag en sjukt rolig och onödig bok igår som jag inte fick.. åååh! jag måste seriöst ha den. det var 600 st helt onödiga fakta om random saker som man kan ta upp när man inte har något att prata om längre! tillexempel att pirater hade gulörhängen av en anledning: för att få en värdig begravning.
idag ska vi på jamtli och kolla på en föreställning som heter garvsyra. fast den är inte förän vid sex, så vi ska gå runt på hela jamtli under dagen.


nu ska jag fixa till mig, heido

9 juli 2009


upptäckte nyss att om jag sträcker ut mina armar, då är det EXAKT en och en halv meter (1,5m) mellan!!
(tumme-tumme)

awesome

7 juli 2009


vakna
frukost
soffan med film
lunch
soffan med film/TV
middag
soffan och TV
data
(sova?)

så har min dag sett ut, din då?

6 juli 2009


27 dresses & the duchess..
aaw, say no more!

jag och lovisa hade stormkul på GF i lördags. vi stod längst fram vid stora scenen när marit bergman sjöng. jag är väl inget större fan, men jävlar vilken scennärvaro kvinnan hade! hon var full av energi och sjöng bra. haha. den enda låten jag kunde sjunga med i var den som hon hade som final: i will always be your soldier. tror inte att det är någon människa som inte har hört den låten!
vi kikade också in bandet bullet och tomas ledin. när tomas spelade var det fullt med folk på torget och satan sikket drag det va! bullet var ett äkta hårdrocks band! gitarristerna, trummisen och basisten hade tajta byxor med nitbälten, kängor, skinjacka, långt hår och bara överkroppar. sångaren såg inte ut som han lät! haha. låter knäppt men så var det. han var en ganska stor man med lockigt hår till axlarna, svart t-shirt och stora nitarmband på båda armarna som täckte hela underarmarna.

tidigt igår morse så väcktes jag av mina föräldrar med tårta på sängen. tror nog att det va den första födelsedagen på länge som jag faktiskt sov när dom kom in i rummet sjungandes på "ja må hon leva, ja må hon leva.." var helt utmattad av kvällen innan ska jag säga. fasten det var lungt så tog det ganska bra! vi åkte efter lite packande och städning åkte vi mot ramsele. här ska jag befinna mig två-tre veckor framåt! vi ska åka omkring på lite olika marknader och liknande, typiskt "a fin(n) summer"!


I will Always Be Your Soldier - Marit Bergman

jag avslutar inlägget med låten som man kan nynna på hur länge som helst utan att tröttna!

xoxox


4 juli 2009


hejhejhejhejhejhejhejhejhejhej
ja, alltså jag har ganska tråkigt.

sitter ensam hemma och latar mig. tror att jag har hittat vad jag ska ha på mig ikväll!.. men jag kommer säkert hinna byta minnst två eller tre gånger till innan vi åker, haha ;)
klickade runt lite på spotify och hittade en ganska nice kille från england låter det som
Jamie T
heter han! sjukt softa låtar och dom blir bara bättre med den engelska dialekten.
funderar på att slänga iväg ett sms till en söt pojke och fråga vad han har för sig, kanske han kan vara lite social?


what happened whit my bby and the happy ending?


xoxox

3 juli 2009


två dagar kvar tills man blir hela femton, de ni!

imorgon så ska jag sova jääättelänge. det bestämmer jag nu (och bara för det så kommer jag vakna vid typ 8)! sen vid klockan fem är det bestämt att en lovisa ska komma till mig innan vi drar till gatufesten i sundsvall. jag känner redan nu vilken toppen dag det kommer att bli! med rätt folk så blir ju allt bra, inte sant? ;)

joo, jag har gjort en ny användare på bilddagboken för dom som undrar.
yooghurt blev namnet.. så länge!
haha, kom inte på något bättre. har fått det ifrån en per och en axel som kallar mig det ibland. per sa "lolo" till yoghurt när han var liten eller nått. hahah!

s o m m a r


en femtiotals stuga på leksand strands camping blir stället där jag sover TVÅ (inte tre) nätter framåt. siljan ligger precis nedanför stugan och ser otroligt inbjudande ut. var och kände på vattnet om det va varmt, men nej.. det var hur jävla kallt som hellst! men det är vackert hur solen speglar sig i den "lilla" sjön.

nu ska jag göra precis som mina djupt sovande och snarkande föräldrar, ta en liten lur (inte snarka alltså)!


sommar är
..att bada
..att grilla
..att vara med vänner
..bränna sig i solen så att det svider sådär speciellt av (säng)kläderna
..kärlek
..glass
sommar är
..att ha ett sug av choklad som aldrig förr
..bli besviken att chokladen man köpt bara smälter i värmen
..regn i solsken
..ett kallt glas cola med is och en citronbit
..glänsande bruna ben
..sand i skorna/sandalerna
..sommarpratarna varje morgon
..morden i midsommer
.. allsång på skansen
sommar är
..värme
..musik
..nyklippt gräs
..mygg och myggbett
..solkräm i stora lass

sommar är
.. helt jävla underbart om du frågar mig!

xoxox

RSS 2.0