Rise and shine

12:22


Lovisa och Hampus ligger i Hampus säng och ser trötta ut.
Igår såg vi på V for Vendetta, bra film! John åkte hem och sov, medans jag och Lovisa stannade här och sleepade. Kevin drog hem när vi gick och la oss vid ungefär 4. Hampus var tydligen vaken till 6-7. Stackarn, vi väckte han vid typ 10.

Idag blir det resa hem. Jag vill inte. Jag är less på Härnösand.. Eller, inte Härnösand, men endel folk där. Men det är ju skola imorgon och jag tror inte att mina föräldrar skulle bli så glada om jag kjedjade fast mig hemma hos Hampus eller liknande.

Camera, CHECK

12:46

Har hunnit att stå på loppisen med klassen i ungefär tre timmar och till lunch käkat sushi med pappa! Nu ska väskan packas med sova-över-saker, sen bär det av mot Sundsvall!



Äppelkaka&Kärleksmumms

18:05


Efter en mysig eftermiddag med bakning hemma hos mig och sen ett ton disk mår jag som fisken i vattnet! Det blev inte speciellt mycket disk, faktiskt. Så du behöver inte ha skuld känslor, Mariel! Hon och Gina gick hem precis när den sista kakan stod i ugnen, men det gick bra ändå!

Sitter och tänker på en kille som jag verkligen inte förstår mig på! Haha! För bara någon vecka sen så "gillade" han mig. Men nu är han tydligen intresserad av någon annan och ska vara med henne ikväll. För mig spelar det verkligen ingen roll, helt ärligt. Gillade han förut, men det var för kanske ett år sedan. Han fick mig och tro att han gillade mig också, och att det kanske skulle bli något. Men det gick som det gick, åt helvete, men slutpratat om det.
Tycker mest synd om tjejen som han "gillar" nu. Be careful
säger jag bara!


Ikväll verkar det bli en hemmakväll med städ och lite idol... Verkligen inte det roligaste man kan göra på en fredagskväll, men aja. Jag får väl försöka se det positiva i att vara kvar i stan denna helg och att vara hemma och städa istället för att vara med dom man vill! Det blir nog enkelt.

Nytt beroende: Risifrutti

17:20


Sitter just nu och lyssnar på Children Of Bodoms version av Ooops!... I did it again!. Mycket bättre än Britneys, haha!



Första lektionen idag var SO. Älskade, älskade SO med våran älskade vikarie.. Haha, not! Våran lärare är sjukskriven och verkar vara det för en tid, så vi har en jobbig (och helt seriöst, en äckligt) vikarie. Men nu ska vi inte slösa eran dyrbara tid med mina känslor för honom!...

Andra lektionen var Idrott. Vi brottades! Hur kul som helst! Där har vi också en vikarie, för att våran "riktiga" gymnastiklärare (om man kan kalla henne det) är på semester. Han som vickar för henne är hur trevlig som helst och är en sjukt bra gymnastiklärare! Önskar nästan att vi hade han istället för våran ordinära...
Hon brukar alltid komma sent, och eftersom omklädningsrummen är ,låsta pga stöld av värde saker, suger ju det ganska hårt. Det resulterar till att vi får ungefär femton minuter mindre tid på våran Idrottslektion. Vad vi gör när hon har lektion är dessutom as tråkigt! Vi får göra en massa lekar, spela fotboll och bandy. Men hej, du va kul! NAAT

Lektionen efter det labbade och experimenterade vi.
Kemi, alltså.. Jag blir helt galen..
När jag och Daniel, som också går i min klass, skulle börja att skriva Hypotesen bröt jag nästan ihop.. Jag fattar verkligen ingenting om hur och vad man ska skriva vart! Men det gick faktiskt bra tillslut!

Dagens lunch var Navets Taco Biffar. Mjölken smakade lite konstigt tyckte jag, men på ett bra sätt! Lite smaskigare än vanligt. När jag ätit klart gick jag till mattanterna och frågade om dom hade gjort något med mjölken. Hahah, dom blev tydligen jätteförvånade när jag märkte att det var röd mjölk istället för den där blaskiga, vanliga lättmjölken. Dom började ursäkta sig för att all mjölk var slut och att det skulle komma mer mjölk imorgon. Det är för söta tanter det dära...

Efter en härlig lunch så hade jag hål i en timme. Tyskan var inställd! Ytterst ovanligt... Undra vad Bea hade för sig istället?

Åter igen var det dags för NO och under nästan hela lektionen satt jag, Amanda, Lovisa, Mariel och Frida och snackade om gymnasieval. Självklart hände vi med på genomgången om kemiformler, men sen blev det mer intressant att prata om gymnasium.

Svenska. Vi hade hål den lektionen också, så vi slutade 13:50. Ganska nice, förutom att det där jäkla svenska häftet ska in imorgon. Hade behöft den där lektionen... Men får jobba klart hemma helt enkelt.


"Lite" om min dag..
Nu ska jag skriva ut resept på Kärleksmumms, bakarstuga imorgon!

OMFG

KLICKA PÅ BILDEN


Fan vad dryyyygt!

Har suttit och försökt att bättra på designen i snart en timme och jag får det inte som jag vill!! Jag blir så satans frustrerad! Mamma sitter och skriker att hon också vill sitta vid datorn, så får väl ordna skiten sen...

Borstat hår och fräsch tröja

13:55


Kom nyss innanför dörren efter en rätt så bra dag i skolan. Har jobbat utomordentligt bra! Iallafall på matte lektionerna..
Nu så ska jag slänga på mig en annan tröja och sen bege mig upp mot m&k skolan för att spela trummor. Jag har märkt att jag "slösar" ganska mycket på mina kläder.. Jag använder en tröja i skolan och om jag känner för det (som nu har blivit ofta) så byter jag ut den när jag kommer hem. En hyffsad förklaring till att varför alla kläder i garderoben ligger på soffan efter en vecka..

Tonight ska det pluggas svenska.. Ooom jag orkar. Drar och kollar på när Ellen och folk ska dansa bugg om pluggningen uteblir.
Nejhs.. Nu: Trummor, here I come!

Beautiful day

22:03


Städningen gick väl sådär efter jag skrev det senaste inlägget. Åt middag och efter det så kändes det inte lika "lätt" att städa. Jag flög fram som en fjäder före maten, men var som en seg råtta som bara ville lägga sig i sängen och sova efter.
Mycket vila blev det dock inte eftersom jag fick besök av Mariel och två glada killar. Riktiga gentlemän gav mig blommor! Haha.


Nej, inte alls så stökigt...

Men nu så ska jag gå och lägga mig, det tycker jag att du också ska göra.
Puss, god natt!

Städar en tisdag eftermiddag

16:32


Sitter för tillfället vid datorn och pratar med Hampus om helgen, sen ska jag börja städa igen. Funderar på att rensa garderoben och vädra den lite.
Gick på Åhlens med pappa idag efter vi fikat på Rutiga Duken. Det inskaffades en ny borste och hårfön. Den andra hårfönen jag har slutade fungera imorse. Inte så jättekul.

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. Ska kanske vara med någon, men om inte det så ska jag nog fixa designen!
Ohyeah



Nej! Tillbaka till städandet, Lovisa!
Ja, ja, ja, ja, ja, ja, ja, ja...

Dark Horse



(Klicka på bilden och du upptäcker något väldigt bra. Favvosen för tillfället.)


one, two, three, four - uno, dos, tres, cuatro


Nackskadade galningar och sylt

Yoghurts mus är fuckad.=o
/vikingbas


hej


vi måste nog hem.


det vill inte yoghurt...


hon ligger i sin säng...


och tänker på bas...


p.g.a sand.


igår skrek vi


det var väldigt underhållande


idag gick vi in på ett café och ville ha en muffin..... NOT

vi ville ha en macka med pastej! NEJ

hejdånumåstevihem, yoghurtgråterochviskriker,väldigtsorgligt,visessnartok?hejdå...igen!

20 september 2009

20:21

 


 

Joel och Viking
Dom kom nyss och ringde på och sitter just nu i min säng!

 


 

Att det regnar ute
Viking behöver låna min hårfön, men han vill inte.


Susan Boyle - Wild Horses

19:21

Precis nu när jag tänkte börja fixa designen så tar batterierna i datormusen slut... Typ min vanliga tur eller vad?

Har blivit tvingad att göra min mattediagnos idag av min mamma. Jag vågar inte skriva exakt vad jag tyckte om min mamma just då, eftersom jag vet att både hon och pappa läser bloggen.
Jag blir så jäkla irriterad på dom ibland! Mamma loggar in på MIN facebook och kollar runt, hon ska kolla på alla bilder jag lägger ut på bilddagboken, läser min blogg och senast bara igår så fick jag lov till att skrika till henne att inte kolla vad jag hade fått för sms på telefonen!!

-
Du har fått tre nya sms!
- Okej!

- Vilka är det ifrån?
Jag ser i ögonvån att hon ta upp mobilen och börjar pilla
- GE FAAAAN!
- Men gud, va du skriker!
- Lägg ifrån dig min telefon!!!

 

 

Nu ska jag försöka lugna ner mig lite granna. Jag vill spela gitarr och skrika lite grann, det borde bli bättre då!
HEJDÅ


090919

22:33


Nu har jag skrivit ett långt hiss/diss inlägg på bloggen som jag "äger" tillsammans med Ellen. Eller okej.. Exakt "nu" är det väl inte, för någon timme sen.

Är det tredje, fjärde eller femte gången som jag säger att jag ska ändra designen på bloggen? Låt oss säga den sjätte gången, så blir säkert alla nöjda! Vitt och svart, kantigt och en sjukt ful header... Men snälla! Haha, fan vilken tråkig design.
Krämigt, runt och elakare inlägg. Hm, låter iallafall lite bättre! Måste man börja kritisera allting som finns i hela världen och bete sig som en bitch för att någon ska läsa ens blogg? Jag vill inte bli någon ny Paow, Kissie, Dissie eller AmandaVarDet, Kenza eller som någon annan, men jag vill att någon ska läsa min blogg iallafall! Schneeeela, 35 besökare... Küüüüül. (y)


Videoinlägg, snygg design, roligare inlägg, hiss/diss och ibland kanske dagens outfit?
Haha. Jag vet själv att endel av er som läser det här nu kanske tänker:
"Hahahahha, tror hon att hon ska komma in på blogg.se's topp 10 lista eller?! ASG"
Hm, nej. Men jag vill som sagt ha lite mer läsare, kanske till och med några utanför Härnösand.
- Va...? Utanför Härnösand? Går det??
Ja, era uppblåsa jävla wannabe fjortis/mode/kissie/pissie/missiebloggare, det finns ett liv utanför Härnösand också...



"MOUAHAHAHAH OMG, NI BARA HATAR ATT ÄLSKA MIG!"
Nu ska jag gå och pissa, hejdå.


19 september 2009

I morse när jag vaknade och kollade på mobilen såg jag att jag hade missat ett samtal från ett dolt nummer, och ett röstmeddelande som spelades in vid ungefär halv ett. Jag ringde upp Röstbrevlådan i förhoppning om att jag kanske skulle kunna lista ut vem det var. En kille börjar prata, och meddelandet låter ungefär så här:
"Heej, asså, jag tänkte ringa dig med du svarar ju inte." (En kompis brölar ut något som låter som 'Jaaa, precis!') "För, asså att, kolla.." Sen så hör jag inte riktigt vad han säger. Det låter som att han är på fest eller något, det är en massa folk som hörs i bakgrunden. "Asså, kan du typ ringa upp mig sen och så, för att jag vill snacka med dig asså! Du dumpade mig på sms, asså... Asså, det är inte schysst. Asså, det är lågt." (Här har vi en kille som älskar ordet 'asså') "Hoppas att det var rätt nummer jag ringde nu..." och sen säger han "Hejdå!" så sjukt snabbt att det nästan inte går att uppfatta.

Vet ni hur sjukt irriterande det är och inte veta vem det var? Jag kännde inte alls igen rösten och det äter upp mig innifrån! Nu kommer jag gå omkring hela dagen och undra vem fan det var...
Men, tänk er hans situation då? Hans flickvän (eller kanske pojkvän, vem vet?) har dumpat han på sms, han verkar vara skit ledsen och försöker ta kontakt med personen. Vadå skräck senario? Jag skulle fan inte må så jäkla bra utifall det var jag som var han..



Nu ska jag kolla på Hannah Montana The Movie... Hahahah! Ja, du läste rätt! Chokladkakan ligger där på köksbänken och skriker efter mig, det gör ont innombords... Soffan skriker den med, HEJRRÅ


18 september 2009

Idag kom några och berättade för oss nior på kiörning om deras liv från nian, genom gymnasiet och sedan till vad dom höll på med idag. Väldigt intressant att lyssna på faktiskt!
Ett bildspel med reklam för olika gymnasie linjer visade dom. Första som visades var fordon, och där ifrån började jag drömma mig bort lite...
Tänk er va coolt det skulle vara, om några år, när ni slår på tvn och det är någon tråkig F1 race. Men så plötsligt: "men.. är inte det där Lovisa Finn??" JOOHOODU, jag har börjat mecka med F1 bilar och glider runt med bara en massa coola bil-killar! Skulle inte det vara något???
Haha! Drömma kan man ju alltid göra (tur är väl det?).
Nej, jag var en utav dom som räkte upp handen när frågan "vilka har redan bestämt sig för ett gymnasium" kom upp. Mecka med bilar får vänta, musik är det som gäller just nu! Om kanske några år, när jag känner för att skita ner mig lite granna och spendera lite tid med min dragster meckande morbror, så får jag väl göra det då!

Nu så ska jag njuta av att gå i nian. Verkligen ta vara på varje dag med alla härliga människor det här sista året på älskade Kiörning!
Självklart längtar jag som en jäkla gnu till att få börja estet, men det kommer också bli jobbigt att sluta högstadiet.

Efter skolan så drog jag mig mot stadens centrum. Pallrade mig upp mot Estet för att komma fram och vänta i ungefär 40 minuter innan Slagverket skulle börja. Jag hade verkligen ingen lusta att sitta ute i den kalla sten trappan och få urinvägsinfektion precis, så jag smög in i uppehållsrummet på 4an och satt tyst, nerkrupen i en soffa. Jackan hade jag nära mig ifall det skulle komma någon och säga att jag inte fick befinna mig där, eftersom jag inte går på Estet, men ingen kom och sa något! Istället kom en Micro och hjälpte mig med ett stycke som jag har lite svårt för. Får nästan svettatacker när jag kollar på noterna! Men ska fråga Johan om lite hjälp nästa vecka, behöver hitta "det rätta tänket" när jag ska spela.



Om jag skulle behöva skriva vart jag befinner mig någonstans i sverige just nu så skulle det stå: Ramsele. Men eftersom jag egentligen inte behöver, så skiter jag i det...

17 september 2009

Svurit tyst åt SO-vikarien och hatat han till hundra.
Haft Idrott i mina nya snygga dojjs!
Skrattat mig igenom en halv tyska lektion.
Nästan druckit en hel latte i aulan.
Jobbat bra på matte lektionen.
Haft hål på sista lektionen, slutade tidigare än vanligt alltså.
Spelade med Slagverks ensemblen.
Fick se en dum jävel köra på en bekants snygga HD.
Lyckades skriva upp registrerings numret och hatat en annan människa lite mer.
Fikat på Rutiga Duken och läst en "ful snygg" tidning.
Sprungit och svettats.
Skickat några bilder till Ellen över msn.
Skrivit på bloggen...

Sängen nästa?




15 september 2009

Seg dag.
Har haft ont i ryggen som en.. Jag vet inte vad. Har verkligen försökt att koncentrera mig på att jobba på skolan, men orken var helt lost! Dryg och lång skoldag var det. Den såg ungefär ut såhär:
08:00 - 08:40
Matte
08:50 -09:50
Tyska
10:00 - 11:00
So
11:00 - 12:00
LUNCH
12:00 - 12:50
So
13:00 - 14:55
Svenska/5 minuter rast/Engelska

Huuuga! Jaja, jag verkar ha överleft iallafall. Slutar som tur är typ halv 2 imogon, DET kan man vara glad över!


Efter skolan drog ett helt gäng till Erik och fikade lite ballerina och drack cola. Mysigt värre!
Nejsh, nu ska jag kolla på tv och sen försöka sova bort det onda i ryggen.

KYSS

14 september 2009

Hej friluftsdag på Högslätten.

13 september 2009 13:49

Några timmar senare...

Nollningen kunde ha varit elakare igår, helt ärligt. Jag trodde att jag skulle ligga på backen och kvida av allt skratt - men nej. Det som var roligast var när Ulf, som var lite smått påverkad, skulle springa fram och snurra runt en bandyklubba tio varv och hålla den vid huvudet. TIO varv. Hahah! Jag småskrattar lite nu när jag tänker på det...

Just nu sitter vi och lyssnar på lite inspelningar sen jag spelade med AffroBandet på Brännan. Om jag orkar ska jag ladda upp det på Youtube och sen slänga in det här.
Nejp, nu ska jag hoppa in i duschen och använda lite hårinpackning, det behövs...

TJARÅ



13 september 2009

00:48

Kom hem för ett tag sen med Murremarran och nu ska vi sova. Heido

12 september 2009

Är hemma hos Mariel och fixxar litt innan vi ska dra oss ner till Psykparken och kolla in Joel, Aron och William bli nollade. Kameran glömde jag tyvärr hemma (snyft), men aja, dom blir nog bara glada utav det!

Snälla, hör av dig...
(Hör av dig för helvete, bajs!)

11 september 2009

När jag skrev rubriken så kommer jag ihåg den 11 september... Det var ju några år sen nu, men fan va hemskt det var!

Livet rullar på och jag har fullt upp. Skolan, aktiviteterna och så kompisarna. Som du kanske läst på http://geeksnnerds.blogg.se/ så tog jag och min klass klassfoto igår. Lägger upp lite bilder här också så blir det lite roligare:


9:2, så som vi vill ha det!


Karro, Frida, Alex och Amanda
Mariel, Emil och jag


Jag och Mariel innan vi fotades!


Vi ÄR fanemig snyggast och bäst


7 september 2009

Jag är less på min blogg och ja.. Jag har sagt det förut, men ska försöka genomföra de den här gången:
Skaffa en cool design och börja skriva lite roligare inlägg.

Nu skriker en sur mamma på mig att jag har fem minuter att stänga ner datorn
- 5 minuter senare.
Okej, hon var seriös...


Avslutar med en ganska cool bild, på mig?


6 september 2009

Ursäkta för depp inlägget igår, men kände att jag behövde skriva av mig just då. Är på gladare humör idag.


Vafan håller Bella på med?! "WHAT" är det ord jag använder ganska mycket, rättare sagt varje sida, i sista boken. Gah. Måste fortsätta läsa
Puss


5 september 2009

Med en filt över axlarna, i ett kök, ett hus, ganska öde, sitter jag med Nickelback - Gotta Be Somebody i hörlurarna och tänker. Funderar och grubblar över allt som känns lite mindre kul just nu..

Mina gammla vänner som jag saknar som en idiot.
Ett år äldre och har ju därför lämnat mig på skolan, ensam med ett stort hål i hjärtat. Dom verkar ha funnit nya kompisar och det känns som att dom aldrig hör av sig längre. När vi börjar "prata" (smsa och skriva över msn) så är det jag som börjar en konversation, inte dom. Det jobbiga är att jag förstår dom.. Självklart är det roligare att hänga med tjejer i sin egna ålder än med en liten jobbig tjej som är ett år mindre, en tjej som dom antagligen lessnat på. Jag vet inte om jag vågar hoppas på att dom fortfarande vill vara kompis med mig.. Eller om dom tycker att det är skönt att slippa träffa mig varje dag. Jag vågar inte tro att det kommer bli bättre sen, om ett år, när vi "återförenas". Jag hatar det här. Varför kan jag inte vara ett år äldre, vara roligare att vara med och vara mer intressant..?!

Rädslan att förlora alla mina kompisar.
Jag har sjukt fullt upp i veckorna. Varje dag är uppbokad av aktiviteter med musik och dans, och jag älskar det! Jag vill satsa på musiken! Jag vill kunna göra något utav det när jag blir stor, men jag är rädd att jag inte kommer ha tid över för att underhålla mina kompis-relationer. Åker ju dessutom till Ramsele varje helg, den tiden jag skulle kunna vara kvar i stan och vara med kompisar egentligen, men jag åker ändå hit. Jag har inte så mycket val, när mamma och pappa tvingar mig..

Singel? Nej, tack.
Vad är det för fel på mig när det gäller killar? När jag börjar gilla någon så är det med 99% säkerthet så att den inte gillar mig tillbaka. Jag har inte vågar börja gilla någon på sista tiden, för att jag vet att det bara kommer gå åt helvete anyway! Varför ens försöka?!
När en kille har börjat ragga på mig har jag också varit väldigt skeptisk. Samma där, 99% säkerhet att han bara är ute efter sex. Jag har redan gjort ett stort misstag gällande det, och jag tänker verkligen inte upprepa det!


Jag känner mig så jäkla misslyckad just nu.. Kan verkligen inte komma på någonting positivt att tänka på.
Less. Less. L.E.S.S

RSS 2.0