Glasögon och idolfoto

22:36

Cats igår var helt underbart! Sjukt duktiga sångare och dansare. Man hängde med några toner ibland, bara för att det lät så jääävla bra!

Idag har vi inte haft något speciellt för oss, utan vi har haft en shopping-dag.
Hittade ett grymt par snygga glasögon på TopMan och en snygg partaeytopp på Carlings! Till lunch blev det lax och dillstuvad potatis. Mumsigt! Var också inne på affären Manhatan och konstaterade ännu en gång hur dålig butik det är.. Bara en massa fjortisar som springer omkring där inne för att hitta något fult linne som visar halva brösten. Usch.
Middag blev det på den mysiga tapas resturangen El Crocodilo som ligger nästan mittemot hotellet vi bor på. När vi pratat och ätit upp den oerhört goda maten drog vi oss hem mot hotellet.
Gissa vem som står i entrèn och skriver autografer till ett fåtal tjejer?
Jo, Erik Grönwall!
Jag var snabb med att sno pappas mobil och bad mamma ta kort på oss. (Min mobilkamera suger..) Jag gick fram till Erik (The Man) och frågade om han ville vara med på ett kort. "Ja, men självklart!" sa han med ett leende på läpparna. Han la armen om min axel och vi vände oss mot kameran..











Efter mamma tagit bilden vände han sig mot mig och sa "Shit, vilka balla glasögon!". Jag dog en sekund och sen sa jag "Tack!" och dog lite till.
Senare när jag inte hade något att göra smög jag upp på 6:an och satte mig på de vita sofforna som står brevid hissarna. (Idolerna bor på våning 6) Efter bara en stund öppnas en utav hissarna och ut kommer alla idolerna skrattandes och tjoandes. Rabih gick lite före klungan:

Rabih: Hej! (Med sin ljusa och gulliga röst)
Jag: Hej hej!
Rabih: Mår du bra?
Jag: Ja, jag mår bara bra! Själv?
Rabih: Härlig. Jodå!

Idolerna kollade på mig men fortsatte gå lite sakta. Erik gick näst sist och även han sa hej! Han verkade känna igen mig och sa ännu en gång att jag hade snygga glasögon. Jag log och tackade genom det. Precis när Erik tänkte vända sig om slängde jag ur mig "Eh, jo du Erik.. Alltså, ska ni göra något speciellt nu? Är ni upptagna?"

Erik: Nejnej! (Vände sig om och log)
Jag: Okej! För att jag.. Jag heter Lovisa förresten, hej! Jo, jag skulle vilja fråga lite grejer om Idol och sådära. (Resten av Idol-gänget gick mot deras rum medans Erik gick mot mig och satt sig brevid mig)
Erik: Jaha! Ja, men det är bara att fråga på!
Jag: Jag har funderat på att söka till Idol om något år eller så.. Men jag vet inte riktigt. Vad tycker du? Alltså, är det något som du tycker jag skulle göra?
Erik: Ja, alltså, tycker du att du är bra själv och att du känner att du verkligen vill satsa så ska du göra det! Helt klart.
Vi babblade på lite och sådär tills Rabih kom tillbaka. Han såg ut som att han hade tappat någonting (Erik?)
Rabih: Men vad gör du?
Erik: Det här är min syster, Rabih! (Pekar på mig)
Rabih: VA?!
Erik och jag började skratta.
Erik: Haha, nej. Men hon är min kusin!

Jag snackade med båda om det där med Idol och om Idol-stämpeln osv. Kändes riktigt jävla kul! Dom var så sjukt trevliga också! GAH! Ja, jag är ganska mycket död... På ett positivt sätt!






Imorgon ska vi träffa Farmor och Börje och gå på MusikMuseumet. Åker tåg hem vid ungefär 18:00, så var sociala! 0767760942, uknow.
Hjälp vilket långt inlägg.. INGENMERBLOGGTORKA!!
Nej, nu ska Lovisa Kristina Fhinn sova.
PUSSSSSS


STHLM

Anlände hit till huvudstaden igår vid halv två. Har hittills hunnit med en guidad tur på TVhuset och gått en sväng på stan. Jag bor på samma hotell som Idolerna och har sprungit på några utav dom redan nu, fastän jag bara varit här i en och en halv dag! :)

Nu ska jag springa och hämta mera is
och sedan njuta utav dem med
lite pucko!
KYSSS


Skottskadade konjaksflaskor och sexuella övergrepp!

Jag och bas har legat med och på varandra i min säng medans Yooghurt blev sårad eftersom inte hon fick plats.
Nu ligger Yooghurt och bas med varandra.
Mysigt.
Min bror heter joel. kanske. Ostjackor och smörlimpor nu ska Bas sova. natti.
Jag vaknade som ett skott skjutet från dom norrländska vidderna i lappland. tjooooff.
Grekland

//

sämsta bloggaren

Oerhört dålig uppdatering..
Har ingenting att skriva. Usch, bloggtorka är inte kul! Men inte så mycket man kan göra åt. Ibland flyter det på hur bra som helst, och ibland inte.
Ska ta mig en liten blogg paus tror jag. Känns som att ingen läser och att ingen är intresserad.

I'm sleeping my day away  -  D-A-D
















































love is my drug, and i gotta feeling





Efter en trevlig helg med kompisar känner jag mig helnöjd. Ganska trött, men vad gör det?


Nu ska en god middag tillagas och sedan ätas med mamma och pappa som nyss kom hem.
Hur mår ni todayy?

MJ - This is it



Det har ju varit en massa snack om att det är Anka som har skrivit låten med MJ för länge sen och att han ska stämma dom som ger ut den.. Blablabla.
Har inte orkat bry mig och läsa.


Idag har jag skrivit manus till teaterprojektet som är ett återkommande projekt på vår skola. Vart fjärde år om jag ska vara exakt.
Vi är ett helt gäng med goa människor och vi är speciellt utvalda, från hela skolan, för att kunna skriva det perfekta manuset! Haha. Vi har jobbat på bra nu i två dagar och imorgon är det sista dagen och då ska manuset vara klart! Det kommer bli jättebra, jag känner det på mig.

Sen så har jag varit på ett hemligt "möte" också;;
Ni dör för att ni inte vet vad det är! Det har med musik och min sång att göra iaf!
Tänkte lägga in en video på när jag sjöng på skolan för ett tag sen. Jag är den där filuren på stolen med randig tröja och han till vänster är min snälla kompis Joel som kompade mig på gitarr.



Bloggtrafik.nu


Paramore period


Med en bild på mig och Ellen vill jag dela med mig av en sjukt bra låt, tackhej!

vart är festen


Gammal bild, ny redigering.

inlägg 170, kool

12:31

Igår hade jag jättetrevligt med en massa slagverkare!
Vi började hos Emma och spelade något spel när man skulle förklara ett ord och den andra skulle gissa vad det var. Jag var i samma lag som Felix (inte Filip.. Hehe). Det gick ju.. Bra. Haha, jag sög!
Sen när klockan var typ nio drog vi oss ner till Johan den tredje. Några käkade mat och några åt bara en efterrätt för dom käkat middag hemma. Vi satt där ett bra tag och hade trevligt! Hade ont i magen efter allt skratt, helt ärligt!
När vi sedan ledsnat på att sitta i en lutande båt drog vi hem till Emma igen, då också en Jesper och Per hade anslutit sig till gänget! Vi satt för det mesta i Emmas soffa och skrattade åt de fula korten som togs... På ett kort blev jag speciellt snygg på, hoppas verkligen att allmänheten får se den bilden! (not)






Idag är jag:

Less
Trött
Allmänt sur
Idag känner jag:
Att mitt sociala liv är helt åt helvete.


Skolan har jag börjat sköta riktigt bra! Känns som att något betyg kommer stiga, och det är ju hur bra som helst! Men...
Jag har ingen tid över till att vara med kompisar längre.
Jag pluggar, har aktiviteter, spelar och endast om jag har tur springer jag på dom på stan ibland. Jag känner mig så jävla hemsk. Kommer jag ha kvar några kompisar? Jag sitter och oroar mig för det hela tiden, och jag blir bara mer deprimerad för att jag vet att jag måste offra en aktivitet eller skolarbete för att kunna vara med någon.




Jag har också hunnit skrika på mamma så att hon är skit förbannad. Shit så lyckad dag! Kommer säkert inte få dra till Petra och kolla på film för det. I luv my life.

ÄREFHREDAHÄLLEH

18:47

Nu sitter jag här, ny äten och vad jag egentligen bode göra är att leta reda på vad jag ska ha på mig... Ska ut och äta med delar av Slagverksensemblen snart!

Efter det, om jag orkar, om jag törs, ska jag kanske vara med Bas, Viking, William och folk!




Haha, ja ännu en dagens..
Acne linne från carlings, oversice väst från ginatricot, leejeans från carlings, renafina converse från någonstans.


MEN GAH, nu måste jag klä på mig!

Tuesday, yay

Här sitter Erik i en soffa på Waynes och myser!


Hinner inte skriva någonting idag. En ursäkt och ett ord ni kanske känner igen - plugg.
AH SHIT, nu är vinjetten på House!! Skit, ska springa, pusshej!


I don't want to miss a thing

20:22

Efter klagomål på mitt dåliga uppdaterade skriver jag nu (äntligen) ett inlägg!

Dagen har bestått av plugg, musik och dans. Så pass bra som det ska vara!
Fick göra om mitt NO-prov om syror, baser och salter muntligt idag, eftersom jag inte kunde uttrycka mig så mycket på pappret i fredags. Det gick faktiskt bra! Är helnöjd.
Tyskan har börjat arta sig nu, det är nästan kul! Men Bea är lite knäpp.. Jag fick inte göra mig läxa som jag inte hunnit gjort hemma på skolan, "det är ju en läxa, läxor gör man hemma". Well, eftersom jag gjorde allt annat jobb så snabbt så hann jag göra det på skolan, BIATCH!

Efter skolan blev det stress, som alla måndagar, till M&K-skolan för att spela i "Affro Bandet".. Eller vad vi nu kallar oss. Jag vet faktiskt inte, men vi låter ganska bra om jag får säga det själv!
När jag spelat med dom trevliga filurerna tog jag mig upp från källaren (hades som en musiklärare sa?) till våning sju (heaven..?).
Efter en en och en halvtimmes körsång så tog jag och Frida oss till dansen på andra sidan stan med hennes moppe! (Jag gillar att åka moppe!)
Nu är klockan halv nio och jag har hunnit äta middag på den timme som jag varit hemma. Jag älskar måndagar! Fastän dom är stressiga. Man blir så härligt trött på kvällen!


Usch, fick svindel när jag böjde mig ner efter kamerasladden... Jag behöver sova, men först: Ladda upp någon bild!! (20:34)

(20:51... Jag är inte alls seg)

DagensOutfit
T-shirt från Veramoda, kofta från Indiska, Armband från Kappahl, Svartaglänzpäntz från... Minns inte och skor från DinSko (kanske..).
Fast jag ångrade mig senare med skorna.. Ville vara lite mer bekväm så jag tog mina vita Converse i sista minuten innan jag trampade iväg till skolan.


CyaSuckerz


RSS 2.0